hilang kn demam Kuning..

assalamualaikum ibu² smua ..Nak tnya apa tips nak turun kan kuning bby .. dah cuba mcm² ? tapi masi jg atas 200 ..kecian bby balik² kna ccuk Siapa tahu nak guna apa lgi ??

36 Balas

Waalaikumsalam. Masa baby kuning pun, saya ikhtiar macam-macam. Plus baby saya premature, jadi kuning agak tinggi. Saya memang bagi susu 2 jam sekali, mandikan dengan pati sirap. Nurse suggest, saya just cuba je. Alhamdulillah, turun dari 142 ke 106.