hilang kn demam Kuning..

assalamualaikum ibu² smua ..Nak tnya apa tips nak turun kan kuning bby .. dah cuba mcm² ? tapi masi jg atas 200 ..kecian bby balik² kna ccuk Siapa tahu nak guna apa lgi ??

36 Balas

Rendam daun inai dlm besen nk mndi baby tuu, suam² mcm tuu. InsyaAllah. Dulu masa adik sy no 10 kena kuning mak sy buat mcm tuu, smpai laa ke anak buah, ank buah suami sy pun sama. Alhamdulillah trun demam kuning tuu. Rajin jemur kat panas awal pagi pun boleh.