Awal kehamilan

Assalamualaikum dan selamat pagi mommies ♥️ Xdapat digambarkan perasaan sy dan suami pagi ni... Tiada ungkapan yg mampu kami ucapkan selain Alhamdulillah, tangisan tanda bersyukur dan gembira kepada Allah swt. Penantian hampir 5tahun, akhirnya harini 1/10/2020 terjawab doa kami. Lewat period 10hari, Doakan kandungan sy selamat dan dipelihara sepanjang hayatnya.. sy doakan semua TTCian dikurniakan zuriat xlama lagi. Aamiin ya Allah

Awal kehamilan
32 Balas

alhamdulillah tahniah..saya pun former ttc jgk, 6tahun berkahwin, skrg dh dpt sorang..doakan semoga saya dpt sorang lagi ye hehe..