Masih - Ve.. Doakan Sy Dapat Zuriat Ye Semua..

Tanda2 macam ada.. Lewat period.. Sakit ari2.. Loya.. Tp upt masih - ve.. Doakan sy ye semua Agar dikurniakan zuriat.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Masuk tahun ni dah 2 tahun.. Teringin sgt nk ada zuriat sendiri macam org lain.. 😊 Doa ibu2 mengandung ni berkat.. Terutama bulan2 ramadan ni.. Terima kasih.. 😊

Masih - Ve.. Doakan Sy Dapat Zuriat Ye Semua..
10 Balas

Aamiin Ya Allah Ya Mujib ..moga d bulan mulia ni dimurah rezeki dan d kurnia zuriat .. Aamiin ..

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih bnyak2 sis.. 🤲🏻😘

aamiin, moga sis dpt zuriat, sama2 lah kita brdoa, agar kita dpt zuriat

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyak2 sis.. 🤲🏻😘

Semoga sis cepat dikurniakan zuriat yg soleh & solehah. Aamiin

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyk2 sis.. 🤲🏻😘

moga diberi rezeki zuriat dlm.masa terdekat buat puan 😊

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin Terima kasih banyak2 sis.. 🤲🏻😘

InsyaAllah ada nanti tu. Aamiin Ya Rabbal Alamin

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Trima kasih banyak2 sis.. 🤲🏻😘

Aamiinn Ya Allah 🤲🏻

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyak2 sis. 🤲🏻😘

Aamiin ya Allah

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyak2 sis..🤲🏻😘

Aamiin3

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin. Terima kasih banyak2 sis.. 🤲🏻😘

Aaminn

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin..Terima kasih banyak2 sis.. 🤲🏻😘

amin

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyak2 sis 🤲🏻😘