I'm chemical prengnancy

Days 2 in my period day..???terjawab semua penantian sy bln ney.. selepas lewat 11 hari period sy..alhamdulillah perancangan allah itu indah..cantik aturannya.. allah uji tanda allah sayang.. insyaallah semoga sy ada rezeki zuriat lagi.. semoga tahun depan tahun rezeki untuk sy.. insyaallah..doa yg baik²..☺️☺️☺️

30 Balas

Semoga ada rezeki sis nanti. Saya dah nak masuk 4 tahun penantian, 21 dec dapat tahu preggy 4w3d n dah nampak kantung, hari ni repeat scan, dah makin mengecil kantungnya. Dr cakap maybe kalau macam ni baby lahir nanti tak akan normal, so sekarang tengah tunggu dia turun sendiri. Semoga ada rezeki kita semua juga nanti. InshaAllah Allah sebaik2 perancang . Ada hikmah sebalik apa yang terjadi 😍

4y ago

Ada tanda2 tak kantung tu smkin mengecil?

kitaran period normal x cm biase.klo x normal...cek opk lepas abis period.n smpai ke sterusnye..mase jmpe ari subur cek 3x shari..bsama suami selang shari..shingga tamat ari subur..insyaAllah..semoga dipermudahkan urusan momy.

Kenangan.. cek upt positif.. syukur sgt walupun preggy sekejap.. tandanya bole hamil cuma mase kurang tepat lagi.. Allah maha mengetahui.. #sthun ttc #chemical pregnancy

4y ago

Semoga urusan awak dipermudah. InsyaAllah ada lagi perancangan yang lebih baik untuk awak.

Semoga cepat mengandung lagi.. X perlu tunggu tahun depan..biarvterus bulan depan.. In shaa Allah.. Ada rezekinya nanti.. Aamiin

Sama mcm saya hjung tahun lepas , bertahan 5weeks 2day je . Takpela saya redha belom rezeki saya lagi untuk anak yg kedua 😊

Tu sy kongsi kan maksud chemical pregnancy sy pon xtau sgt.. sy kongsikan skali pengalaman sis tu..

Insyallah sis..aminn..moga2 tahun 2021 ni kita dpt berita gembira..moga2 tuhan dengar doa kita😉😉

In shaa Allah.. Allah uji tanda syg.. get ready for next opk test..💪💪 n jgn skip asid folic.

4y ago

Agk nye rahim xkuat ke sis..

insyaAllah sis.. smoga kita sama-sama mendapat zuriat lg.. sy pun tgh brusaha nie😅

Sya lewat 14 hari period..db boleh cek upt ke..takut result😭

4y ago

Pregnant ke sis