Kentut

Assalammualaikum & good day everyone Sekarang ni sy dah 30 minggu - 3rd trimester. Ada yg sama perangai mcm saya, asyik kentut masa perut dah besar ni? Kdg2 baby bergerak2 dlm perut boleh rasa mcm ada pop2 lps tu maknya pulak kentut?? Perangai tah pape je la sekarang ni. Selama kahwin tak pernah lg kentut depan suami, tp sekarang ni terpaksa kentut sebab tak boleh tahan dah?? Suami punyalah teruja dpt dgr bini dia ni kentut??

18 Balas

Saya masa 2nd trimester kuat kentut. Tapi bau tak ada. Dulu masa awal2 kahwin, kalau nak kentut saya minta izin suami untuk warning dia. Lepas tu tak ada bunyi pula tu. Dia tanya 'eh dah kentut ke? Tak dengar pun?'😂 Tapiii sekarang... jangankan bunyi macam bom, nak minta izin pun tak sempat hahah. Kalau kat ofis tu saya memang melepas je sebab tak boleh kawal kentut. Lepas tu kalau bunyi saya minta maaf kat dia orang haha

Haha sama lah, sayaa dah 23weeks pun selalu sangat kentut. Kekdg saya cakap dengan suami. Cuba senyap kejap. Tetiba lepas lah angin kentut. Hahaha nasib baik suami tak kisah 🤣 Sebab masa zaman bercinta dulu pun kekdg kentut main lepas. Apa ku kisah 😂 Mujur tak kena reject masa bercinta dulu. Hahaha

Saya baru 9 weeks tapi tulaa suami yang asyik kentut. Dalam sehari tu banyak kali kentut. Kentutnya bau pulak tu. Dia sendiri pon tak tahan bau kentut sendiri. Hint tak bagi tahu2 bau dasyat je. Hahaha

Samalah.. Sblm nie x pnh kentut dpn abg. Skrng nie astik trlepas je.. Ckp kat suami x thulh kna dah x boleh nk control kentut nie. Nsb suami jns x ksh. Hehehe

Bersyukur la bole kentut . Ade org tu langsung xbole kentut . Tak tau nk kua angin celah mana kalau sendawa tidak kentut pon tidak . 🙃👶🐣

Serius laa. saya pon kuat kentut sekarang ni. Akan rasa macam bunyi kentut kentut je dalam perut, then pastu kita pon rasa nak kentut pastu 😆

Hahahahaha kann ? Segan nau nak kentut depan suami. Selagi boleh tahan, pening kepala dok tahan. Risau pengsan je kalau terkentut 🤣🤣🤣

Adehhh.. Yeke sis? Kalau sy siap lawan kentut dgn suami. Sbb dh biasa cmni.. Kdg2 lupa dkt luar p lepas kuat2. Time tu baru taw malu...

😂😂 Sama la..yg paling syok nk ketot bila nk tido ja..bau jgn cakap la..Kalo de kucing lalu pon buleh mati kata seben..😂😂

Masuk 3rd trimester susah btol nk cover kentut.. tgh tadah kencing mase checkup kt kk pon boleh terkentut 😵

4y ago

Klua2 tandas ada org tunggu plak dpn pintu.. buat muka selamber je la 🤣