baby kentut

nak tanya baby yg kentut byk ni perut dia masuk angin ke ? kembung perut ke ? tp perut tk keras pun . baby da 2bulan . fully fm . kdg kentut panjang je bunyi kuat pulak tu .

3 Balas

Anak saya pon mcm tu jugak.. Maksudnya angin banyak tu.. Tapi bagus dia kentut banyak.. Elak perut kembung.. Selagi kentut mksdunya ok la tu.. Jangan smpai perut keras tak kentut

Kentut banyak bagus sbb tanda angin keluar. Kadang bila baby tk sendawa, angin keluar melalui kentut

ya sbb full fm & elak kembung perut tu biasa kentut byk.