Kentut

Assalammualaikum & good day everyone Sekarang ni sy dah 30 minggu - 3rd trimester. Ada yg sama perangai mcm saya, asyik kentut masa perut dah besar ni? Kdg2 baby bergerak2 dlm perut boleh rasa mcm ada pop2 lps tu maknya pulak kentut?? Perangai tah pape je la sekarang ni. Selama kahwin tak pernah lg kentut depan suami, tp sekarang ni terpaksa kentut sebab tak boleh tahan dah?? Suami punyalah teruja dpt dgr bini dia ni kentut??

18 Balas

Samalah.. Sblm nie x pnh kentut dpn abg. Skrng nie astik trlepas je.. Ckp kat suami x thulh kna dah x boleh nk control kentut nie. Nsb suami jns x ksh. Hehehe