Susah kentut

Baby saya lagi berapa hari nak masuk 2bulan. Dah berapa hari ni, waktu malam je dia akan menangis sebab susah nak kentut. Kadang Perut lembut je tapi dia susah nak kentut smpai nangis2. Kena buat excersice basikal tu semua baru dia boleh kentut. Normal ke baby mcmtu? Siang takde masalah pulak. Malam je mcmtu. Baby fm+bf. Sblom ni 4jenis susu tak sesuai. Paling latest anmum. Baby ok, berak ok, takde muntah. Cuma susah kentut dan sebb tu perut dia sedikit kembung. Adakah masalah susu lg? Tapi baru berapa hari ni je baby mcmni. Kdg kesian tguk dia menangis. Tapi lepas sy buatkan dia kentut. Dia akan ok dan akan tido mcm biasa smula.

2 Balas

stiap kali tukar pampers pkai minyak telon tak? setiap kali tukar pampers kena sllu urut badan perut tangan n kaki baby bantu sng buang angin. pkai minyak telon selalu pun boleh bantu baby buang angin

12mo ago

Pakaikan. Perut pon saya buat urutan ILU tu. Dan akan buat excersice juga.

ank sis muak susu x?

12mo ago

Alhamdulillah. Takde buat masa ni. Susu2 seblom ni je mcmtu.