Baby suka kentut

Normal ke bby 1bulan asyik kentut ..kdg dalam tdur pun dia kentut tmbah lagi suka mrah2 sbb mcm gnggu tdur je jika kentut 😓dh la bby sy ni mmg garang 😂 tmbh lg kentut dlam tdur msti mrah mrengek2 #seriusnanya 🥲

2 Balas

Normal awak, jangan risau. Sebab perut dia belum matang lagi. Nanti cuba selepas menyusu, sendawakan dia betul betul. Biar dia lega sikit

1y ago

tq awak 😊 tak lah risau sngt sbb smpai merah2 muka teran kentut 😅 klau mood ok tak merengek..klau mood tdur tu dia kentut ermmmm msti mrengek .. kita yg rsau

normal