upt positif, due period lusa

assalam semua, maaf gmbr kotor sikit. saya nak tanya .. saya ada buat upt , upt positif.. tapi mlm ni kluar sikit macam kqt gambar tu.. normal ke??

upt positif, due period lusa
10 Balas

Sma sy dulu. Sy fikir sy period. Siap pkai pad mcm biasa xada pulak keluar. Last2 check upt 2line syukur alhamdullilah.. sis tunggu seminggu lgi ya..

Klau upt postive ni sy rasa nmanya spotting..atau pendarahan dsbbkn penempelen benih ke dinding rahim..

Mungkin implantation je sis... Jgn angkat berat or buat kerja yg penat.. Cuba rehat byk2..

5y ago

Sya dh jumpa doktor dh tdi ,...dia kata just keputihan ...sbb sya dh 11weeks 6days ... sya kata mybe sya kuat minum manis dan sejuk ..sbb tu kluar cmtu

sy mula2 dulu cm ni sis..klu still spotting/bleeding plz refer hsptl asap

5y ago

awk kurgkn aktviti n rht je serta pantau spotting tu..lau risau g cek ye jgn biar..spotting/bleeding ms mngdg adlh tidk norml..

sye pon ade kalau macm nie positif ke

Mungkin implantasi baru terjadi

Mcm lendiran n spotting

Mungkin implantation..

Dlu sya mcm ni.. Mybe implatation.. InsyaAllah baik2 aja..

yeke.. pagi ni keluar coklat macam last kita period tu.. due date period esok.. tak apa ke macam ni.. ingat nak repeat upt.. kalau makin terang baru nak scan klinik