upt samar & opk positif

salam semua.. last period sy 24/5,15/6 sy demam dan badan rasa lain macam,tiba2 terdetik nak buat upt dan hasilnya positif.. harini nak try buat opk sbb kalau pregnant opk akan positif juga,so sy try buat upt dan opk sekali dan hasilnya mcm dalam pic tu.. kalau sy pregnant,ni anak no5.. sebelum2 ni tak pernah dpt upt positif terlalu awal,mase +ve tu kira 10hari sebelum date period seterusnya.. ada yg pernah alami sama macamni tak? upt positif 10hari sebelum period? gambar yg ke2 masa 1st cek 15/6 haritu.. gambar yg sekali opk tu pic malam ni pukul 1030.. #ingintahu #pleasehelp

upt samar & opk positif
5 Balas

haah samaa laa , last period 8/4 . cek upt 12/06 , 19/06 , 23/06 . tapi cem swasta kantung tak nmpak lagi . tapi bleeding tu bnyak sikit je dah cek kat emergency hspital dah buat scan papsmear dan cek pintu rahim semuanya okay . tapi still bleeding

Sama cam saya last period saya 24/05,6 hari sebelum tarikh period saya cek upt samar sebab masih awal ,saya cek 21/06.22/06.24/06.26/06..Alhamdullilah dah jelas sgt,Now kandungan 4 week 5 day

12mo ago

alhamdulillah.. tahniah sis

awak sama mcm saya.. tpi awak pekat sikit.. saya pudar sikit.. last period saya 25/5 juga... subur saya cd18,upt ni msa dpo13

12mo ago

inysyaaALLAH baik2 je ye

lebih kurang macam saya, memula check, samar2. esok lusa check dah mmg confirm positive

nak lagi tepat tunggu delay period

12mo ago

dah delay sis,dah cek alhamdulillah +ve..