Upt Ke 4..14.10.19 7.30 pg

Alhamdulillah upt positif double line tapi macam dah terang sikit, period pon dh kurang. Alhamdulillah

Upt Ke 4..14.10.19 7.30 pg
5 Balas

sis,period kah?sllu macam tu darah kluar byk tak?utk tahu kita positive ke tak

5y ago

Sbb sy pun keliru jg sis.haritu tlmbt dtg bulan.sbb tak prbah lmbt jg sblum ni.cek pun msh negtve jg la.tp smlm darah keluar.perut pun sakit dari period biasa.kalau la..period ni menandakn positive 😊 alangkah bahagia nya 😊 Apa2 pun tahniah sis..jaga kandungan ya,

Al-hamdulliah..tahniah sis..semoga sis & kandungan sihat2 je..😊

Tahniah !

Sis period ke

5y ago

Doa baik2 sis. Positif je. Okay sis

Sis period ke? Sme mcm sy sis.. Period skit2 je kaler coklat. Hari ni hari ke 3. Tp upt samar2. Confius jap😂

4y ago

Sis blh sy tahu perkembangan sis skrang?