Jatuh tgelincir, upt positif then period

Macam ni positif kan? Nak kepastian. Btw ni cousin sy yg punya. sebelum buat upt dia ada jatuh tgelincir. punggung thempas kuat, dia kata masa kencing ada ketulan darah sikit ikut sekali. bawah perut sakit tp kejap ja. Then beberapa hari lepastu dia bt upt. keputusan macam dalam gambar tu lah. Tp harini tiba2 period plak🥺 ke upt ni yg salah kot. tp saya guna upt jenis mcm ni juga. xpernah lagi kena scam ke apaa. #ingintahu #pleasehelp

Jatuh tgelincir, upt positif then period
2 Balas

allahu. gugur dah. tak perasan baby ada. period tu means bukan period tapi darah gugur tu . Smoga ada rezeki dia lagi lepasni. untuk next time, hati hati. kalau prgnnt tkboleh ada bleeding, somthg yg tk normal.

12mo ago

ha'ah darah gugur. sian. dia tak perasan baby da ada. semoga ada rezeki utk dorang nanti..aamiin

try scan la. takut gugur ke apa

12mo ago

dia keguguran sis. dia baru gitahu tadi . bukan darah ketul tp darah dalam bentuk daging. upt positif sebab bacaan hcg dalam badan masih ada. 🥲