Doakan Saya

Assalam ibu-ibu semua..doakan saya dikurniakan zuriat ye..pernah gugur 2018, sampai sekarang belum ada rezeki..suami dah teringin sangat nak ada baby ? terima kasih untuk doa-doa dari semua ?

7 Balas

Wslm...semoga dipermudahkan urusan sis, jgn putus asa ye...inshaallah sy doakan moga sis dikurniakan zuriat 1 hari nnt...lepas keguguran, period teratur mcm biasa ke x..

5y ago

Period macam biasa, tiap2 bulan datang..terima kasih sis doakan saya 🙂

Wslam ..aameennn smoga dipermudahkan segala urusan 😊

Wsalam....Amiiin Semoga Dipermudahkn.

5y ago

Terima kasih sis 🙂

Amin2... semoga hjat dtunai Tuhan..

5y ago

In shaa Allah, aamiin..terima kasih sis 🙂

All the bestttt

5y ago

Thank you 😊

Amin amin

5y ago

Terima kasih sis 🙂

Wslm... Aamiin

5y ago

Terima kasih sis 🙂