Doa ibu mustajab

Sesiapa nampak status saya ni, nak minta doakan saya dikurniakan rezeki mengandung anak no 2 tahun 2024. Saya yakin ada diantara kita doanya mustajab. Saya doakan semoga urusan anda semua dipermudahkan dan dikurniakan rezeki melimpah ruah Aamin 🤗 #mengandung#pleasehelpAndAdvice

9 Balas

Amin² ya rabbal alamin...semoga Allah permudahkan segala urusan sis Dan family ye...sy Pon Masih TTC..hrp dpt jugak rezeki untuk merasa gelaran sorg IBU mcm Ibu² mommies² yg lain...🥰🥰

semoga ada rezeki mami pregnant baby yg sihat tahun 2024 nnt ya... Amen.. doakan kandungan saya juga sihat kuat sempurna semuanya.. Amen.. ❤️

Amin, doakan saya juga ye moga ada rezeki anak kedua taun ni amin. Dan moga semua ibu ttc lain juga dikurniakan rezeki inshaAllah

Semoga sis dan TTC di luar sana dikurniakan rezeki anak pada tahun 2024. Ameen🤲🤲

Amin! Semoga ada rezeki puan untuk tahun depan. Jangan berhenti berharap ya.

4mo ago

terima kasih puan. semoga urusan puan dipermudahkan setiap masa Aamin

amin2 insyaallah dikurnialan rezeki ❤️❤️❤️

smoga rezeki puan tahun 2024 dapat baby.. Aamiin..

amin

aminn...

4mo ago

terima kasih puan. semoga dipermudahkan urusan semuanya Aamin