assalam,semua

Ibu² doakan saya supaya tahun ini dikurniakan zuriat ye.

43 Balas

Perbanyakn sedekah..jga hubungan dgn kluarga sdri mahupn kluarga suami..sdkah tu pmbwa rzki..jga hbgn tu pmbwa kbhgiaan..

Waalaikumussalam. InsyaAllah mudahan Allah mudahkan urusan Puan dan suami. Saya pun nak tambah lagi 😃

Amen 🙏🙏🙏jgn putus asa sentiasa berusaha Dan berharap Dan doa ye sis... 😊😊

Semoga Allah permudahkan urusan sis. Semoga dikurniakan zuriat tahun ni. aamiinn 😀

Waalaikumusalam..InsyaAllah, smoga Allah berikan rezeki zuriat buat sis dn suami..

Allahumma amin, moga dipermudahkan urusan awak dan dimurahkan rezeki awak💕

Aamiin...doakan sya juga ya...stahun tungu tapi xde rezki lg

Wsalam...Semoga dikurniakan zuriat untuk sis n husband...amin...

Amin amin! Semoga Allah kurniakan rezeki zuriat untuk awak.

Wslm sis semoga dpermudah kan...bnyak2 kan berdoa amin