Tabiat

Hi, ape tabiat momies masa pregnant? Share la . Tabiat saya, suka gesek kaki dekat bulu kaki suami ?

38 Balas

Sama lah suka kacau bulu kaki husband dah lah c husband penggeli 😂😂😂

5y ago

Hahahaa tu lah janji hati kita happy xda stress² ...😊😊

Ske gduh dgn suami🤣🤣ske mkn coklat,cheese nsb xsangkut mse mnum air gula

5y ago

😂

Sy suke ggt bontot suami sy... Germ sngt smpi merjuk2 la dy... Hihiji

5y ago

😅😅😅😅

Tabiat sy suka ajak suami jalan2 kalau x jalan rasa mcm kurg sstu

5y ago

sama laa..mesti nk klua umah jgk dlm sehari tu.pi kdai runcit pun jdi lah 🤣

Saya suka duk dlm aircon..sebelum tu tak pula..melambung bil cik..adehh..

5y ago

Panas sangat tu 😅😅

sy suka masuk jari sy kt pusat husband.. hahaha

5y ago

Hahahaha sama laaa kite 🤣

Saye pulak..tak suka hidu bau suami..rasa mcm nak muntah klau trhidu

5y ago

Alololo sian . Mybe dlm perut tu boboy 🤣

Suka pelukan dr suami.. Seharian pn xpe.. 😂

5y ago

Eh sama la Kita..hehehhe..kalau x dpt peluk mesti call husband pastu nangis2...dh la PJJ...huhuhuhu...

jadi xsuka suami peluk.. npe ek.. dlu ok je.. emm...

5y ago

Hahahaha boboy kowt dlm perut tu 😅😅

Jenis sy xad cm tu ..biasa2 shaja🤣🤣

5y ago

Mungkin next pregnant kowt 🤣🤣