Tabiat baby

Hai mommies, tahu tak kenapa baby suka tarik telinga dia? Masa nak tidur mesti dia pegang telinga dia. Nak kata ada tahi telinga dah buang. Ada tak yg baby lain tabiat mcmni?#seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing #fistbabyandfisttime

2 Balas

Berapa bulan awak? Anak saya camtu la. Memang habit dia masa baby. Dah besar ni takde dah. Tapi saya pernah bawa dia pergi check la, doc cakap takde apa apa pun.

Tu tanda nak tidur