Baby tabiat suka buat buat nak muntah 🤢

Hi mommy , nak tnya ada x anak mommy yg suka tabiat dia suka muntah contohnya dia jerit jerit rasa geli tekak terus nak muntah tpi tk muntah pun lah dia mcm acah acah gutu , anak saya kerap mcmtu kdg kita suap makan terjolok sudu dlm pun dia mcmtu buat nak muntah 😓

1 Balas

Gagging tu

2y ago

Dia tk gagging cuma mcm tabiat dh dia tksuka something yg panjang masuk mulut mcm puting straw dia rasa geli buat nak muntah tpi kdg muntah kdg tk keluar pun