tabiat berubah..

ada ka mommy yg tengah pregnant berubah tabiat mcm sy sebelum pregnant sy x suka & tak reti nak makeup..tiba2 sy pandai makeup semenjak pregnant ank ke 2 ni..bila tengok org buat kerja seni,repair atau mcm la kerja2 yg rumit yg perlu kesabaran,memang sy suka perhati dan cepat belajar ..sy ada juga tabiat x suka rmh bersepah..cadar selimut mesti cuci 3 kali seminggu ..makan biasa saja,tak cerewet..yg penting kerja kemas,bersih sy akan happy..harap2 baby ni jenis yg berdikari dan serba boleh dlm apa jua bidang..??

7 Balas

Klau sya mlas sngt.. Kdang slimut yg sya pkai pun sya tk lipat, kdang suami ade jga tegur tpi sya buat tk tau je.. Sbb msa pregnant ni sya mmang tk bole d tegur, klau d tegur msti nangis..

4y ago

Sya smnjak pregnant ni mmang rsa mlas Sgt sis..

Mgandung kli ke 4 ni mmg pmalas sgt2..SMP suami pon slu tegur..😁..bkn sje je MLS..MLS nk kemas umah,nk wt ape pon lmbt..tp bila ade mood rajin 2 mmg rajin tlebih pulak..

4y ago

Btul👍

kita terbalik la sis. kalau dlu sebelum pregnant keluar mana2 mesti kene makeup. sejak dah pregnant ni rasa malas betul. kadang keluar rumah x pakai apa2 pun.

Mcm saya anak first nk cantil j.. sekali keluar girl.. yg kedua pulak tz berminat nk melawa.. boring j.. nk tgk Muka pun tx Lalu sekali ke;uar boy rupa ye

4y ago

😆👍

Alhamdulillah... Sy mgandung ank prtama rajin... Yg kdua ni mls pulak..

Ni mst bby girl.sbb pregnant bby girl alat makeup berpisah tiada...😀

4y ago

berharap girl sebab sy suka baby girl.😆

Bby girl kot... Sy mgdung ank pertma dulu... Sy suka bmakeup

4y ago

TQ..Aaminn....