Hamil 8 mggu

Apa yg korang nmpak dlm scan ni?

Hamil 8 mggu
12 Balas

1 kantung je tu , lagi satu yg kanan tu pundi kencing . dalam kantung tak nampak janin lagi . biasa doc akan suruh repeat scan lagi 2 minggu .

3y ago

inshaa Allah ..

alaa saya tak reti tgk scan ni. sbb saya belum ada pengalaman lagi. bgitahu lah di mana yg nampak dua kantung tu. tumpang gembira :)

2 kantung tp 1 nampak fetus..yg lg 1 x nmpk apa..betul ke mata saya yg melihat nya..

kanan tu air kencing sis. jgn salah baca. belah kiri yup dah nmpk fetusnye. kantung sihat

3y ago

macam ni pun satu tu pundi kencing ke sis?

nampak 2 kantung .. tp 1 ada janin,, 1 lagi xda janin

saya sampai ke sudah tak reti tengokkk. 😌

Wah.. Dua kantung, tahniah sis..

2 kantung tp 1 baby ke sis?

mcm nampak feutus dah...

dua kantung 😍