nampak kantung ja xtahu berapa minggu sbb priod tiap bln xregular

mggu lepas scan nmpak kantung kecil dari ni.Mggu ni nmpak kantung juga bsar sikit dri mggu lepas.Smggu lagi dkter sruh dtg rpeat scan lagi.Ada mommy2 mcm sy.

nampak kantung ja xtahu berapa minggu sbb priod tiap bln xregular
2 Balas

awalnye seminggu lagi . sya mula2 scan tak nampak terus , dr cadangkan scan blik lepas 4 minggu , bru nmpak and jelas heart beat lagi ..

2y ago

itulah sis.Sy prgi hospital scan.Dh lh Smggu skali pkai tvs lg😵‍💫mungkin sbb sy penah spotting dlu.tp skrg dh ok dh tak ada lagi spotting.Ada pun kluar coklat stitik dua ja.Dkter kta normal slagi tak kluar banyak.

semoga dipermudahkan ❤️

2y ago

tq sis.Amen🙏🏻