8 minggu hamil tapi bila scan still tak nmpak baby

Adakah normal hamil 8 minggu tapi bila scan baby still tak nmpak?

2 Balas

normal.sy pun 8 weeks.dulu scan 6 weeks x nampak,dtg lps 2 minggu semalam scan 8 weeks x nmpk.dr suruh refer hospital takut hamil luar rahim.so ,harini sy buat keputusan scan dkt klinik lain yg ada tvs,scan dari bawah.baby nampak siap nampak heartbeat.alhamdulillah.scan dkt perut pun nampak..mungkin mesin yg digunakan..

It happens to my friend. Doc ingat kn pregnant luar rahim sbb still xnpak apa even dah 10weeks. Bila jumpa pakar, dia scan ikut vagina baru nampak. Baby kecil sgt lg so scan kat perut mcm biasa xnampak. Better you jumpa pakar dulu.. My friend jumpa pakar dkat klinik kerajaan sja.