Susah tidur

Apa pregnant mommy buat kalau susah nak tidur. Is it normal susah tidur early pregnancy? Takda effect baby apa2 ke?

10 Balas

Selalu susah nak tido bila da msuk hujung 2nd trimester or third trimester. Sbb perut da besar mengiring kiri kanan serba x kena dgn baby aktif tendangnya lagi😂 biasa awal2 jrg ssah tido sis

Macam sy dari awal smpai nak masuk 28w ni susah nak tido. Kalau dapat tido awal tu kira nasib laa. Takde effect apa pun sis 😁

Normal je kot. Sy awal2 susah tido mlm, 2nd tri okay, masuk 3rd tri, mmg kirim salam nikmat tido tu..

sjk pregnant ni ssh nk tido mlm .. pkol3/4pgi bru tido pdhal xtido siang pn 😅

Biasa sis klau x dpt tidur.klau x leh tidur mkn klau x perut bbunyi je klau x mkn

Normal sis. Sy pun mcm tu juga. Kadang² jam 12 am @ 1 am baru sy dpat tidur 😅

Normal sis, saya pun sepanjang pregnancy susah nak tidur

cuba minum susu suam sebelum tdo , inshaa Allah

X ada apa2. Penting cukup tidur...

minum susu