Baby susah tidur malam

Normal ke kalau baby baru lahir dalam 1 minggu susah nak tidur malam? #1stimemom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

normal.. klu dia boleh bercakap, dia akan ckap " mommy, kenapa bila hari gelap, suasana terlalu sunyi, sy takut, sy perlukan bunyi yg biasa sy dgr dri dlm perut.. kenapa sy x rasa hangat mcm dlm rahim sbelum ni mommy? why why whyy?" uweeeekkk uweeekkk.. so mommy, bukak fon, taip kt fb or youtube 'Baby Language' anda kan jmpe solution nape bby susah tido malam.. enjoyy..😘

3y ago

Thankyou so much for the info✌️

Normal. Nanti slow anak akan tidur cam biasa

3y ago

Thankyou so much