Pengalaman Dengan Nurse/ Doc

Apa pengalaman pahit/manis yg korang pernah rasa sepanjang check-up dgn nurse/doc? Kawan sy pernah nurse suruh gugurkan kandungan sebab xada kantung. Tapi baby dh 34minggu. Kuasa Allah kan? Baby tu end up survive and selamat dilahirkan. Syukurr ?

2 Balas

Sy pernah dicucuk di lengan bergilir2 oleh nurse berlainan sbb xdpt cari urat darah. Nk amik darah skli, cucuk smpai 6x.. Pastu sy terpaksa puasa utk minum air gula beberapa kli, pertama puasa sja xdpt minum sbb xdiberi no giliran, miggu kedua dah bjya minum tp result xdpt sbb sample hilg, minum lg skli result ok. Pastu kna minum lg ujug pregy, sgkut plak. skg slg 2miggu gi buat bsp.

Alhamdulillah