Baru lepas check up di KK + nurse baby kecik @ 22w... Adakah normal? Risau pulak + ada la rasa down

Harap ada ibu2 yang mungkin pernah ada pengalaman sama dapat membantu

4 Balas

pregnant skrg brp week? 22w tu pregnant week ka saiz baby ikut week? kak sy pon prnh pregnant baby saiz kcik dr yg spatutnya ikut week. Tp Dr ckp dkt awk apa? normal ka tak?

Brpa berat baby? Saya masa checkup kat kpj doctor scan 21w5d baby 462g… Size alhamdulillah smua ikut week cuma beza 3-4 hari lari tu biasa je

saya Ada buat detail scan ahad lepas 23w doc kata berat bb 652g dh..size ok ja dh lebih Dr setengah kilo.

Berapa berat baby?