14week guna dopler untuk dengan jantung baby

hye momies , tadi saya pg check up KK and nurse guna dopler tu untuk dengar jantung baby tapi tak dengarr . Normal kee ? Sy last week baru pg scan dekat private Alhamdullilah doc ckp jantung baby laju . Tp bila nurse ckp mcm tu sy jadi paranoid 😣😣😣

2 Balas

haa sma la, sy pun hari tu masa kndungan 14week4day guna dopler x dngar, heran jugaa, sbb ank first dlu 8week dah boleh dngar jntung bby, risauuu pun ada, skrng dh 16week rsa tendangan halus bby di dlam, rsa lega pulaa, sllu fikir positive, nnti ada rezeki nak scann di swasta 🥰

normal puan guna doppler tu tk dgr, sbb 14 weeks baby masih kecik, for these week fetal heart rate boleh dgr melalui ultrasound je.

2y ago

Ahamdullilah sy baru balik scan di private sbb migrain sy fikirkannya..paranoid sbb pernah gugur ..elok baby belanja tengah isap jari Alhamdullilah🥰🤲🏻🌈