xnak mkn

ank da setaun 2 bulan..xnk mkn nasi lngsong., suap nganga tp kluar kan balik..bila bg ayam mkn pastu kluarkan die nk mkn sdri tp mkn skit je da.. bg mkn sndri xnk pulak.. npe ye.. risau gak.. nnt kmbung perut pulak..?

8 Balas

Sme cm Adek spupu sy laa.. Smpai skrg da drjah 6 xmkn nsi lnsung.. Dia mkn mee, Bihun, spegeti cmtu jek.. Tp bdn dia bambam gak sis.. Hahaha😂

5y ago

Dulu Adek sdare sy ni kita org pgel "mat saleh", sbb dia xmkn nsi.. Kalo tgok kita mkn nsi ng smbal belacan dia ke, dia uat muke pelik.. Hihii.. Tp dia cerdik sis.. Kdg2 budak2 yg pelik skit ni, cerdik2 smue.. As a mom, kita kne slalu positif kn.. Makcik sy tu cm2 org dok kutuk dia sbb ank xmkn nsi, org ckp dia yg mnje kn ank laa ikot khndak ank sgt laa ape laa mcm2 laa, tp dia just ckp "kekurangan ank dia just xmkn nsi jek cm org lain, tp yg lain ank dia perfect." kata2 ibu ni doa kn.. ☺️