ank xnk mkn

hi ibu2 bole tlg sye? ank sye 1thn 28hari die xnk mkn langsung nasi,bubur,mmg xnk mkn lau mkn pow sikit sgt satu suap ye.ade la try masak mi bby tu pow xnk mkn,die dh makin kurus,roti pow sikit ye mkn,ape yg patut sye buat#mommybuntu

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

cari sumber karbo lain kalau anak tak nak nasi, or bole jgk try baby noodles .. anak sll tolak mkanan ni sll fasa nk tumbuh gigi.. bole try bg mkanan sjuk juga kt dia.. and 1 year da start makan nasi butir da bkn bubur lg.. boleh follow fb page happy baby food malaysia / kongsi idea masakan baby mcm² menu ada dlm tu

Baca lagi
Post reply image
VIP Member

akak sy bgi vtamin sist..memang bgi berselera..tpi bfore beli vtamin..akak sy ada tnya doc dlu mna vtmin yg ngam utn anak..

1mo ago

knpa sist xjdi yer,sbab anak sy mnjdi plak,mngkin sist prlu try error stiap resepi mkanan ksukaan dy