Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Balas

35 wks. May Allah swt ease everything for us (mommy to be) Aamiin.. aamiin. ❤

sya sampai 28weeks je bby dah nak keluar, tapi syukur selamat semuanya...

alhamdulillah.. semoga semua mommy2 dan baby sihat.. 9 week first baby😊😊

nk tnye dlm ni ye. klau ank no 2 kne dowload app ni yg baru or still yg ni ye?

x tw blm periksa lg... tp upt x pasti samar2 line kedua,... takut mau periksaa

26weeks. tp jntng bby trlmpau laju smpai 187perminit risau sya 😓

Kalau awal mengandung memang sakit prot ke? Rse mcm senggugut tp kjp sakit kjp x

5y ago

Sy aritu mcm ni.. Rasa mcm nak period.. On off.. Alhamdulillah skrg dh 37 weeks..

Saya 26 weeks, patutlaa baby suka tendang, dah besar dia rupanya #firstimemom

Anak first 36week..nerves vs excited Mixed feeling right now😥..

sudah bersalin pd 09.03.21, didoakan moga ibu2 selamat dan dipermudahkan juga