Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6172 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

31week tapi umur saya 16Tahun sekarang saya tak ada pengalaman dan tak tahu cara macam mana nak meneran 🥺 tapi tolong doakan saya semoga saya boleh lahirkan baby saya❤️🤰

3mo ago

No worries selalu first baby ke atau nak beranak nurse and dr akan ajar . No worries!

nak baby jugak 😭 semoga zara di beri nikmat rezeki ini ya Allah..aamiin yarabbal'alamin..Allah ya rahman ya Rahim..

3mo ago

aminn

bersalin da 38+5week Hari tue..😅 Bby 1st..tanda sakit pinggang lpas tue sakit mcm sengugut..xda tanda lain2.. xtahan sakit,besok p hospital check, bukaan suda 2cm.doc suggest stay ward sbb ada contractions,12.30 tghmlm,air ketuban pecah,jam5.30am masuk labour room,jam2.10pm selamat bersalin normal🥰 fyi contractions lagi sakit Masa menunggu bukaan dari sakit bersalin Bby.😅 tp ibu2 kena kuat ya.

Baca lagi

Ya Allah beruntungnya semua ibu2 yg ade kat sini. Minta ibu2 semua doakan sy mengandung yer. Aamin😊

VIP Member

12/7/2020 sye bru mlhirkn baby xckop blan (24weeks) tpi allah lbih syg kn die...skrg sye hamil 9weeks..alhamdulillah..rezeki allah beri....

4mo ago

Alhamdulillah beruntungnya awak 😘 jaga diri ye 🥰

VIP Member

ya ampun kembali lgi dlm app ni lg hihihi kali ini prengnant 2nd plk . 😂kiraan ikut last period macam sudah 3 week , rasa awal lagi kan kalau nk buka buku pink . agak2 mom2 semua??? .. minggu keberapa lg better nk buat checkup. dulu first bby time 5 week Lambat jugak nak nampak kantung .

36weeks 1days.. due 24/9 tapi kene serah diri 23/9 gdm on diet.. doa kan saya moga dipermudahkn urusan bersalin insyallah... tak larat bawak perut dah. nurse kata baby mcm besar sebab perut saya padat sgt... perut xdelah besar mane pun.. mengah sgt bile nk jalan... doakan sy ye

I maaf tumpang... mummy's saya skrg 32weeks saya Susa sbb saya dlm hamil Kanna sakit..sakit kaki Tak bleh bediri selesma batuk flu bagiang perut klau saya batuk sakit sngat ...saya minta tulong apa saya bleh buat apa saya bleh minum ubat...sbb saya sngat2 susa begarak

9mo ago

puan da consult dngar doktor ke?

nk tanya normal ke klau period x dtg selama 5 ari..lpas tu ari ke 6 tiba2 darah kluar mcm drah period?lau btol sy pregnant..kira2 arini 4minggu 6 hari la..ada x sesiapa yg ada pengalaman mcm ni?kiranya sy pregnant @ x sebenarnya..1st time..xada pengalaman

assalamualaikum hai smua para IBU2 sekalian,Sya pregnant ank ke 3 , alhamdulillah usia kandungan dh 32w3d .sy ad soalan nk tnya normal ke Klau rasa sakit dada dan kaki jdi sakit Smpai nk tido mengiring ke kanan ke kiri pun x selesa ..blh bg tau x??