bersalin week berapa?

Seawal week berapa mommies bersalin?

189 Balas

anak first 39 minggu 4 hari , bersalin normal , skg tgh prengnant anak no 2 . saya cucuk ensulin , kencing manis time mngandung, doktor ckp akan bersalin sblm 3 minggu due date . so ? 37 minggu kena keluarkan . Doakan baik baik untuk kandungan saya , saya takde pengalaman kencing manis masa mngadung anak first , first time 🥰

38weeks Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

saya overdue sehari. ptut due date 29/7/2019, tp lgsung tkde tnda. check in smlm dlm wad labour room sbb induce. tp lgsung tkde laluan. esoknye pkul 7pm emrgncy czer. my first born, girl❤ skrg tgh prgnnt second bby😊

36w5d sulung 36w5d kedua 36w5d ketiga 34w5d keempat 36w5d kelima 35w5d keenam ♥️enam² premature♥️ ♥️ semua bersalin normal♥️

3y ago

wahh..34w berat dh 3kg..sy bru 2.4kg 34w

baru bersalin.. 38 week.normal. ngam2 weekly checkup kat kk..kne refer pi spital bhagian saringan.. hari tu beranak.. tanpa2 tanda bersalin. bukaan 4 cm.. normal deliver. bby girl 3.1kg

3y ago

tahniah sis selamat berpantang 🥰

kita ikut tips nurse lama bagi .. masa sakit tu pengang buku lali kaki rapatkan keperut mata pandang perut bila rasa sakit teran .. sebab cara ni je saya gunakan sepanjang bersalin kan semua anak

1.40w 5d 2.40w 3d 3.37w 2d 4.38w 4d 5.38w 1d 6.37w 4d 7.37w 4d 8.39w 7d 9.38w 3d 10.coming soon (22.4.22) ♥️1czer + 8normal tanpa jahit ♥️

2y ago

wowww ramai salute sis

37weeks normal birth Plus induce reason induce :leaking case on 36weeks 5days .. well I got so high contraction during birth alhamdulillah i'm safe ..well my baby healthy❣

38weeks.. Sepatutnya due bersalin 03.08.2020..tapi baby tak sabar nak Keluar.. Jadi bersalin 20.07.2020😊.. Dpt baby girl.. Anak sulung...

1st baby..mmg kena bersalin awl..33minggu.. czer plan 2nd baby 40minggu.. induce baloon xjln, epidural pn xjln,poor progress...emergency cser

3y ago

welcomeeeeeeeee🥰🥰🥰🥰