Morning sickness

Nak tanya, start berapa week ada morning sickness? Saya baru 4 week 3 d tapi takde apa apa , cuma perut cramp je.

5 Balas

Sy start 6w..masuk je 6w terus ada alahan..tp sy biasanya wktu ptg smpi mlm start mual, sakit kepala dan muntah

sy start 6week lebih baru alahan mai, tp alhamdulillah tak teruk la pagi je muntah and pening² kepala sikit

lain orang, lain kisahnya. ada yg takde alahan langsung. you should be grateful

5mo ago

tak tak tak marah or perli or apa2 pun. sorry ye kalau terasa

Mgkn mula 6w mcm tu.. tp ada juga mom2 yg xde alahan.

5mo ago

mcm sy dh masuk minggu ke 7 xde alahan jgk

week 5-6