Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Balas

sy kalau ikotkn 8 minggu . tpi ad pendarahan masa 5 minggu .. doc tk scan .. dia cume check upt .. masa tu negatif .. dia suruh check lagi 2/3 minggu .. moga ad rezeki sy mcm mumy2 semua 😣ini sy hamil kali kedua .. sblm ni gugur masa 12minggu

19 week ank ketiga... sy sgt2 excited bby kali ini sbb dah lama tnggu sejak ank no2.. no 2 lahir tk smpat peluk cium ... tk prnh pulng rmh dah tgglkn sy slmnya. smoga bby sy kli ni siht, dn smoga sy dpt brsalin norml tnpa komplikasi. amen.

35weeks already.. mohon doakan kemudahan untuk sy bersalin semua.. sy doakan ibu2 yg tgh pregnant agar selamat melahirkan baby & ibu2 yg tgh berusaha untuk prgnant agar d kurniakan rezeki mengandung pada tahun ini.. aamiin ya Allah 🥰

Nak tanya kat mami2.. Pengiraan sebenar baby tu mcm mana.. Sbb ritu sy pergi scan doktor tu ckp sy dah 6minggu dr hari last period.. Tp cuma nampak kantung jer.. Klu ikut gmbar ni 6minggu dah boleh nmpak.. Sy keliru 😅

3 weeks 3 days, harini dah start ada spotting. Rasa kejang kaki belah kiri. Perut rasa kembung. Asyik lapar asyik nak makan macam2. Awal pagi makan asid folid, then terus rasa nak makan je huhu japg makan nasi, japg buah.

sy usia kandungan 5weeks keguguran. doa kan sy yeah semoga d berikan rzeki. 🤲 Semogaa sis yg tngaa mngndung tu d prmudakan segala prosis persalinan. dn yg tnga ikhtiar nk hamil. semoga d makbul kan Doa kita 🤲

Anak baru 3 bulan, tp dh rindu nk ada perut buncit mcm tu,hahaha,,3 hero... Mulut ckp x nk pregnant lg tp hati melonjak2 bila tgk mummy2 post mcm ni 😅...x rasa serik dgn kesakitan, berjaga mlm, time pump breast

Ada sapa sapa facing the same issue like me? Tetiba sakit kepala belah kanan during 2nd trimester 😿 dr check just nasihat suruh avoid caffeine yang i memanh avoid tak makan or minum pun

esok 30weeks... hanya Allah yang tahu beratnya dugaan alahan mengandung kali ni, dah masuk 30weeks pun still super tak larat..persiapan bersalin pun belum ada....😭😭 7weeks to go Insyaallah...

Ooo.. klau mcm tu kes sy ni normal case la kan. Risau jgk sbb sy cek upt posotif tp p klinik xnpk lg. Tp sy mmg pergi aritu week4. Anyway, tq yer sis 😊. Sy doakan sis dan baby sihat sentiasa