baby 9bulan

Anak lelaki sy berumur 9bulan dan masih menyusu badan.Dan dia langsung tak nak minom susu formula.Tapi bila beri minom air masak dalam susu btol laju je minom.Persoalan nya bole ke kite beri dia minom air masak banyak2?? Ade kesan baek ke buruk ??

3 Balas

Baby tak boleh minum air banyak2. Baby perlu nutrisi yg baik. Biar je dia menyusu badan Dan ambil makanan bayi.. air boloeh minum tapi ada hadnya..

5y ago

Okay terima kasih bg info.pasal sy ni serba salah .hubs dgn mak mertua selalu push sy suruh bg mnom air masak byk2 tu yg sy rsau.