susu apa yg sesuai tuk trimester pertama yee ?

Assalamualaikum, haii semuaa..sy nak tanyee, susu ape yg mommy2 semua minom.. sy tak thu na minom susu ape skrg nih..

11 Balas

Masa sy 1st trimester dlu minum je apa2 susu, susu kotak, susu lembu, susu kambing pun ok. Tp nk lg better pilih yg low sugar. Nk lg elok boleh terus pilih susu khas utk ibu mengandung ☺️

saye mula2 try susu everyday. pastu x blh ngam ngan tekak. rasa nk muntah jee sbb bau susu kuat. pastu tukar anmum coklat, sedap ❤️ smpai skarang still minum

saya masa mula mula try frisomom tp mungkin tak sesuai lps masuk second trimester cirit birit pula. now tukar enfamama yg vanila. sedap pun sedap and ok

Waalaikumussalam, macam saya, saya minum susu kambing lazz dan susu anmum. Susu anmum tu sesuai untuk saya tambah ada kandungan folic acid dalamnya

cuba try similac ok jugk untuk sembelit klau pregnt sllu sembelit la msalah..

Minum farm fresh..0% gula dan memang sedap

anmum.. baik utk perkembangan baby

anmum better ambik yg ori

Hl everyday fernleaf

sy mnum annmum ok je