Saiz baju baby

Anak first, xtau sgt pasal ni. Tp ada org ckp x perlu beli size newborn. Beli yg 3m ke atas. Betul ke mcm tu?

29 Balas

beli je sis baju newborn..xperlu fikir rugi or tak sebab pakai kejap..belom tau lagi baby kluar berat berapa saya dulu anak first mcm sis jugak la..selalu dimomokkan camtu, tak beli baju newborn. sudahnya anak kluar comel je 2.07kg.. pakai baju tak cantik betul sebab besar sangat😅🤣 bila anak no 2 pulak terbalik, keluar ok je 2.5kg, tapi cepat sangat membesarnya.. baju kakak dia setahun pon dia boleh pakai waktu 5bulan ,🤣🤣🤣 lagi satu nasihat saya beli baju unisex sis, jalan paling selamat