TIPS BELI BAJU BABY

Hi mommies semua! boleh ke share tips nak beli baju newborn.. better terus beli saiz 0-3 / 3-6 ke atau beli juga size newborn?? klau newborn pakai size 3-6 tu besar sangat ke? sy surirumah je jadi klau boleh nak beli baju yg boleh pakai lama sikit.. takdalah membazir klau kena beli baju lain pulak klau dh tak muat.. #firtsmom

1 Balas

ye klu nb pkai 3-6 mmg gelebeh. awk spare je beli 0-3mth dlm 3-4 pasang...ulang2 pakai. kdg klu ada sedara mara bg gift baju...baju2 tu size nb.