BAJU BABY..

Hi mummies, saya sekarang 24w . Ingat nak start shopping barang baby . Tp saya buntu nak beli baju baby size 0-3m atau 3-6m ? Biasa org ckp jangan beli baju newborn banyak sbb baby cepat besar tu size 0-3m ke ? Maaflah sebab saya #firstmom #seriusnanya TQ in advance

2 Balas

beli 0-3 bulan utk pkai 7 hari saja, plus nnt ada org akn bg hadiah baju bby juga. beli 3-6 bulan utk standby klu bby xmuat saja.

0-3M/0-6M/3-6 7helai 3 Jenis. 6-12M 14 Helai, yang ni kalau pattern cantik & harga mahal