Saiz baju baby

Anak first, xtau sgt pasal ni. Tp ada org ckp x perlu beli size newborn. Beli yg 3m ke atas. Betul ke mcm tu?

29 Balas

ya btul..klau size nb pakai trsangat skjap 😂 ..sy beli size 0-6 atau 0-3 .. klau nak beli utk nb suka hati awak tp beli 2 psang ke klau awk nak bby pkai size nb dlam wad..sy suka size 0-3 elok je utk nb n bleh pkai lama..kdg2 2bulan je bleh pkai ..ikut bajet la..sbb sy jenis nak ank pakai lama jadi taknak amik size nb