Saiz baju baby

Anak first, xtau sgt pasal ni. Tp ada org ckp x perlu beli size newborn. Beli yg 3m ke atas. Betul ke mcm tu?

29 Balas

bg Sy salah... ikut jugak anak kluar2 tu size apa...msa anak slung dlu dia kluar 2.26kg je... bju NB mstu beli 2-3 helai je myesal sbb bg pkai bju 3-6 jdi gelebeh sgt anak sy 🤣 dia boleh pkai nb smpai 3 bulan...so klini tuk adik dia sy beli 14helai yg NB brand tollyjoy+ fiffy, 5 helai NB yg brand kedai shopee tpi besar mcm size 6-9 dah 🤣 lain2 rompers amik yg 0-3m & 3-6m...