luahan rasa

anak bru je setahun 2bulan,mgandung anak kedua,mmg kebiasaan ke mummy2 akan termarah anak and lepaskn emosi kt anak time pregnant sbb penat,sy selalu marah anak and buat anak sbb penat yela dia kan tgah mbesar ,bila kemas dia sepahkan balik pastu sy jd grm bila dia meragam,tp lps je mrh dia smpai dia ngis2 sy akan mntk maaf blik sbb rasa bsalah,stiap hri janji kt dia xmrh dh esok esok tp ttp jugak hari2 marah mcm jd satu kbiasaan..boleh x mummy bg pendpat utk saya or nasihat

13 Balas

sy ank bru 6 bulan dh mngndung ke2 emosi mmng tk stabil skrng dy dh 1thn 2 bulan n sy tngh tunggu hri emosi smakin tk mnentu.. tpi alhamdulillah mertua sy sntiasa ad utk bntu sy jaga cucu sulung dy.. klau sy trmrh or trtengking ank sy cpt2 mnta maaf biarpn dy bru stahun sbb tkut nnti dy trikut dgn ap yg dy nmpk dy dngr..