luahan rasa

anak bru je setahun 2bulan,mgandung anak kedua,mmg kebiasaan ke mummy2 akan termarah anak and lepaskn emosi kt anak time pregnant sbb penat,sy selalu marah anak and buat anak sbb penat yela dia kan tgah mbesar ,bila kemas dia sepahkan balik pastu sy jd grm bila dia meragam,tp lps je mrh dia smpai dia ngis2 sy akan mntk maaf blik sbb rasa bsalah,stiap hri janji kt dia xmrh dh esok esok tp ttp jugak hari2 marah mcm jd satu kbiasaan..boleh x mummy bg pendpat utk saya or nasihat

13 Balas

normal je sis. sejak bape hari ni saya pun ada mrh² ank (1 thn 6 bln) smlm cek pregnant rupanye. tapi tak nak la marah2 dia lagi. kesian dia. kita cuba control apa² yg boleh buat kita mrh. bagi dia main sendiri kat tempat yg selamat. takde la dia kacau kita atau sepah²kn brg yg lain. cuba elakkn benda² tu