Stress

Anak belum sampai 20 hari dah keluarga mertua plan nak bagi makan. Saya yang dalam pantang sekarang ni jadi sangat sedih sebab tak dapat nak cakap or buat apa². Mereka tak pernah peduli pun dengan apa yang saya cakap.

26 Balas

Saiko balik.. cakap depan mertua kena ada suami time tu. buat senyuman semanis gula.. boleh bagi ja makan.. tapi nanti bila baby ada masalah usus kamu yang jaga . Bawa pergi hospital .. kos belanja rawatan kamu tanggung ya...... Nnt tgk apa respond mertua... ... Anak tu tanggungjawab kita jaga keselematan n kesihatan dia.. jangan takut kalau melibatkan anak.. anak sakit x ada yg nak hulur bantuan. Takut nanti cacian yang dapat. Mana yg blh elak. Sehabis mungkin kena elak...