Sedih bila orang fikir kita berlakon..

Pernah tak rasa, kita betul² loya, mual.. tak boleh nak makan or bau something.. tapi orang sekeliling cakap "ye lah tu", lepas tu cakap kita buat² (berlakon) or ikutkan sangat.. #Prengnant #5week6day #newmom1stbaby

2 Balas

Hanya org yg pernah lalui je boleh fhm apa yg kita rasa. Abaikan mulut2 yg tak elok tu. Jgn stress sgt. Klu rasa nk muntah, muntah aje. Klu selera dah ada mkn sebnyak mungkin. Sy pun alahan teruk dari 1st smpai lah 3rd tri. Semoga awk dan baby kuat.

sy Alah smpai 5 bulan. pgi jumpa doc pon pelik 5 bulan msih muntah2. tp Kita je tahu badan Kita cmna xsama mcm org