Ambil air tulang belakang baby

anak 4bulan n pernah kena sawan 2kali tanpa demam n sekali dgn demam.. 1st jadi kena sawan tanpa demam n masuk wad n duduk 9hari kemudian dengan antibiotic melalui drip discharge dan 5hr antibiotic dr oral bagi kat rumah.. doc suggest amek air tulang belakang tp family tak kasi.. 2nd jadi lepas cucuk 4bulan, demam tinggi waktu malam n terus sawan tarik 2x diikuti yg kejang sikit 3x .. masuk wad n dibagi ubat sawan.. Doc masih suggest air tulanb belakang.. tp banyak cerita family cakap jangan amek.. sekarang dalam dilema.. please 🙏🏼 if sape ada pengalaman ambil air tulang belakang ni.. 🤕🤕🤕

9 Balas

family awk ada background pakar perubatan ke? pakar bius? selalu dengar ayat "takut lumpuh"? awk tgk ibu2 bersalin czer /epidural brapa ramai lumpuh sbb kena bius tulang belakang? ada tak? awk dh jd ibu dah, awk yg perlu buat keputusan sendiri dgn husband.dengar nasihat org yg memang pakar dlm bidangnya, itu tuntutan islam.

2y ago

kalau mindset suami mcm tu memang susahlah... doa banyak2 supaya suami terbuka hati . cuma boleh cakap, setiap detik tu sangat berharga.. semoga dipermudahkan urusan sis..