Sawan Hamil

Mommies2 dkat sni ad x yg prnah kena sawan ketika hamil.. Boleh kongsi x mcm mna jadi.. N mcm mna nk detect kita kne sawan ye

4 Balas

Kawan sma kja husband sy tkna sawan msa bkja. Preggy 7bulan ka tak silap. Org trus bg dia beranak premature. Mgkin bahaya utk dia atau baby dia. Bagus sis pg hospital cek betul ke x ada sawan

sy mmg pesakit epilepsy,tgh 4w5d pregnant,pg td tetibe kne serang sawan... jtuh n luke siku..blum ke klinik cek ... n blom buku buku pink lg

saya pernah kena... anak sulung 36w terus czer... ada kedua 3x kwna PE.. czer pada 34w... skrg tgh mngdung anak ketiga

Sis bole request utk cek pre-eclampsia kt klinik swasta.dorang ade buat.nnti nurse akan amik darah.