Demam panas/Sawan

Nak tanya ada sesiapa anak dia demam panas tak? Anak saya demam panas.. sampai sawan ni kali ke 3.. masa kena 1st umur 8bulan.. 2nd umur 2tahun.. 3rd umur 3 nak masuk 4 dh.. 3kali dh kne.. risau jdi panik bila tgk.. kaki saya yg mengigil bila tgk..

1 Balas

bawak ke hospital x? adik sy 2nd anak dia kerap jadi. dorang mmg alert kalau anak dia demam tinggi tiba2. sbb mmg akan tarik swn. doctor mmg check buat ct scan semua. alhamdulillah semua okay. cuma xtau punca. anak 2nd dia baby prem. skrg usia anak dia 3tahun++. skrg je dh xjadi

8mo ago

saya takut dia kne cucuk ambik darah sian tgk dia.. dia bila kne macm tu saya trus siram air.. dh okey saya bawa g klinik.. bgi ubat dia okey dh sembuh tu tk bawa hospital